Откриени нови шокантни вести за живот на принцезата Дајана

Loading...

Објавено е тајното писмо на принцезата Дајана во кое на својот пријател Дадли Поплак му пишала дека се чуствува екстремно изолирано и дека погрешно била сфатена од кралското семејство. 
 – Се чувствувам екстремно изолирано, повеќе од кога било, како што гледам што следува за Британија и за ова семејство… Чувствувам дека ти веруваш во мене Дадли и немаш претстава колку тоа ми значи, зашто континуирано сум несфатена од луѓето околу мене – напишала Дајана на 3 декември 1991 година и замолила разговорот да го продолжат во јануари зашто и бил потребен негов совет за нејзините мисли.
Принцезата Дајана  писмото му го испратила на Поплак откако ручале заедно во 1991 година. 
 – Се чувствувам екстремно изолирано, повеќе од кога било, како што гледам што следува за Британија и за ова семејство… Чувствувам дека ти ве

loading...