Откриено каде отишол Зоран по погребот на Јелена

Loading...

По сите информации за убиството на Јелена кое е едно од најбизарните и најгрозоморните на Балканот, излезе најшокантната информација за тоа што правел Зоран Марјановиќ дента кога Јелена била погребувана.Како што пишува српскиот Курир, Зоран бил во врска со неговата сегашна девојка Зорка уште пред да почине Јелена, а се смета и дека детето кое го има таа кое има 4 години е негово, иако го крие таткото како змија нозете.
Дента на погребот на Јелена, Зоран отишол да се види по погребот со љубовницата.
На 7. април новинарка на Курир правела интервју со Зоран, а во еден момент, како што е снимено му заѕвонил телефонот, и тоа била токму Зорка.
Тој и се обратил со име и и рекол дека ќе дојде подоцна.Како што пишува српскиот Курир, Зоран бил во врска со неговата сегашна девојка Зорка уште пред да почине Јелена, а се смета и дека детето кое го им

loading...
Loading...