Откриено сјајно решение за оштетена коса!

Loading...

Убава и бујна коса е сон на секоја жена. Додека посветуваме време и внимание на формирање на убава косата, ние не забележуваме колку таа всушност се оштетува. Ако вашата коса е оштетена и напукната, ние ќе ви го откриеме омилениот рецепт на познатите дами. Крис Мекмилан откри рецептот за обновување на оштетена коса од кој е презадоволна Џенифер Анистон.- Во сад, ставате 2 лажици обичен регенератор, 2 лажици регенератор со длабоки ефекти, 2 лажици регенератор кој не се мие, и 2 лажици маски за коса.
– Нанесете ја смесата на косата од половина должина па се до врвовите.
– Стоплете два пешкира. Тие треба да бидат топли, но не толку многу за да не можете да ја издржите топлина.

 
– Еден пешкир замотајте го околу коса, додека другиот загревајте го во рерна.
– Пешкирите заменувајте ги 2-3 пати.
– Овој третман на косата се применува еднаш неделно за да се постигнат најдобри резултати.- Во сад, ставате 2 лажици обичен регенератор, 2 лажици регенератор со длабоки ефекти, 2 лажици регенератор кој не се мие, и 2 лажици маски за коса

loading...
Loading...