ОТКРИЕНО: Зошто никој не сакаше да ѝ помогне на оваа жена?

Имено, денес се прошири вест сио фотографии на кои се гледа истата баба, но овојпат исправена иво добра здравствена состојба, која продолжува да се движи кон пешачкиот премин на истата оваа улица.Она што овојпат е во фокусот е жолтиот знак „Може и поинаку“, па јасно е дека некој на невообичаен начин сакал да го сврти вниманието на јавноста.
Останува прашањето, кој стои зад оваа несолена шега?
ПОТСЕТЕТЕ СЕ ЗА ШТО СТАНУВА ЗБОР: Баба лежи среде улица кај Зелено пазарчеОна што овојпат е во фокусот е жолтиот знак „Може и поинаку“, па јасно е дека некој на невообичаен начин сакал да го сврти вниманието н

Пронајдете не на следниве мрежи: