Откријте дали ја користите правата боја на пудра!

Loading...

Многу жени се убедени дека тие правилно ја избрале бојата на пудрата, но факт е дека многу жени избираат погрешна основа. Дали сте меѓу оние кои одбрале правилна боја ќе дознаете на многу едноставен начин. Доволно е само една капка за да дознаете дали сте ја одбрале правата нијанса.Само една капка нанесете на претходно исчистена кожа и почекајте 10 минути. Ако после 10 минути пудрата е видлива на кожата тоа значи – користите погрешна пудра.
Пудрата совршено треба да одговара на вашата кожа или да биде едвај забележителна. Ако одберете погрешна, тоа не значи дека повеќе никогаш не треба да купите. Бојата се менува од сезона во сезона и од година во година. Ако пудрата ви одговарала во текот на летото, немора да значи дека ќе ви одговара и во текот на зимата, можно е во зима да ви биде нијанса посветла.Само една капка нанесете на претходно исчистена кожа и почекајте 10 минути. Ако после 10 минути пудрата е видлива на кожата тоа значи – користите п

loading...
Loading...