ОТПЕЧАТОЦИ НА БОГОВИТЕ

Loading...

Доколку ве интересира да ја размрдаде фантазијата, да го предизвикате интелектот и да си ги зголемите видиците, ви ги препорачуваме книгите на Грахам Ханкок. Меѓу многуте интригантни загонетки што авторот цврсто решил потполно да ги истражи, се:
 *Ако сакате подетално да дознаете што ве очекува во тековната година, кликнете и нарачајте – соларен хороскоп.
 
 Древни географски карти на кои се гледа прецизно нацртан вистинскиот брег на Антарктикот, и покрај фактот што тој дел од Земјата со илјадници години бил покриен со илјадници метри мраз.
Повеќе на следниот ЛИНК
 Доколку ве интересира да ја размрдаде фантазијата, да го предизвикате интелектот и да си ги зголемите видиците, ви ги

loading...
Loading...