Отстранете ја мрснотијата на вашата кожа на природен начин

Имате проблеми со кожата на вашето лице? Постојано сте во потрага по нешто коешто ќе успее да ја отстрани маснотијата од вашето лице? Имате пробано најразлични креми, но тие можеби делумно успеале да го решат вашиот проблем? Обидете се со нешто природно. Ние ви нудиме еден совет кој ќе успее да го реши вашиот проблем.
Спремете две јајца, искршете ги и издвојте ги жолчките од белките и ставете ги во посебен сад. Жолчките измутете ги за да добиете еднолична смеса. Потоа жолчките измачкајте ги на вашето лице и оставете смесата да се исуши. Од кога смесата ќе биде исушена на вашето лице, на хартија или весник излупете ја смесата со раце, а потоа со млака вода имијте го лицето.
Ефектот ќе го забележие и сами, вашето лице нема да биде мрсно а кожата ќе ви биде нежна и мека.Обидете се со нешто природно. Ние ви нудиме еден совет кој ќе успее да го реши вашиот проблем.
Спремете две јајца, искршете ги и издвојте г

Пронајдете не на следниве мрежи: