Отворено писмо до Иванов: Немојте никако да заборавите дека сте под заклетва и дека сте должни да го почитувате уставот и да не дозволете да биде прекршен

Loading...

До  редакцијата на Пулс 24 пристигна меил од анонимен патриот на Македонија кој  упатува отворено писмо до претседателот Ѓорге Иванов. ви  го  пренесуваме писмото  во целост   Г-не Председателе сега иднината на Република Македонија е во ваши раце,имате прилика да влезете во историјата на Република Македонија како херој од првиот ред каде што се Гоце Делчев,Јане Сандански,Никола Карев,Методија Андонов Ченто и други, а исто така имате прилика да бидете предавник од редот на Заев.
Немојте никако да заборавите дека сте под заклетва и дека сте должни да го почитувате уставот и да не дозволете да биде прекршен.Бидете херој на Македонија да можат идните поколенија да ве памтат по херојство и да го слават вашето име.
Лично кога би имал прилика да бидам на ваше место не би му дал мандат за формирање влада на Заев.
Навистина сум разочаран од Македонците, ептен сум разочаран и од денес ниту еден Македонец нека не ми глуми патриотизам. Да бевте патриоти никогаш немаше да гласавте за Заев бидејки знаевте што нуди Заев и што ѝ ветил на Албанската популација во Македонија. Навистина смешно, ама ептен смешно е тоа што 20 Македонски Албанци Пратеници во собранието на Македонија контролираат 100 Македонци во собранието на Македонија и Македонија игра по нотите на Албанските пратеници…..
Затоа немој никого да обвинувате за сегашната ситуација, и за она што ќе  ви се случува во иднина бидејки Заев и 350 000 Македонци кои гласаа за Заев ве доведоа во оваа ситуација…
МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА  Г-не Председателе сега иднината на Република Македонија е во ваши раце,имате прилика да влезете во историјата на Република Македонија како х

loading...