Отворила конзерва со туна, а потоа здогледала…

Жената одлучила да го сочува мртвото непознато суштество со мали црни очи додека не заврши истрагата.Зои Батлер (28) од Аризона во Обединетото кралство тврди дека   здогледала нешто многу чудно во моментот кога отворила конзерва со туна. Таа дури рекла дека нешто чудно ја погледнало, кога го тргнала капакот од овој сад.
Оваа мајка на две деца изјавила дека не мисли дека се работи само за риба, туку дека уште нешто се наоѓа во конзервата покрај туната.
„Го отворив капакот и видов нешто виолетово, утроба или црева – потоа ја завртев конзервата, притиснав со вилушката и видов очи“вели Батлер.

Таа пратила слики од ова чудно суштество на произведувачот, а фирмата ѝ се извинила и објавила дека истрагата е во тек.
Жената одлучила да го сочува суштеството со мали црни очи додека не заврши истрагата. Таа се надева дека вакво нешто нема да се случи повторно
Зои Батлер (28) од Аризона во Обединетото кралство тврди дека   здогледала нешто многу чудно во моментот кога отворила конзерва со туна.

Пронајдете не на следниве мрежи: