Ова бебе од раѓање било прекриено со темни дамки по телото, но погледнете како изгледа 19 години подоцна…

Loading...

Обично родителите децата ги учат уште од мали нозе дека убавината не е само она што го гледаат и дека е важно каков си одвнатре. Меѓутоа, многумина таа лекција не ја научиле.Девојката по име Сиера (19) од мали нозе била малтретирана, па токму затоа имала и доста тешко детство, многу лоши моменти и исмејување.
Кога наполнила 19 години одлучила дека има доволно самодоверба за да се спротистави на се.
Ова е нејзината порака…
Djevojka sa kožom prekrivenom benovima by coolPickДевојката по име Сиера (19) од мали нозе била малтретирана, па токму затоа имала и доста тешко детство, многу лоши моменти и исмејување.
Ко

loading...
Loading...