Ова е 30 години помладата девојка на Мистер Бин

Loading...

Таа има 33 години, а тој 63. Покрај емоциите, ги спојува и љубовта кон комедијата, бидејќи и двајцата се одлични актери во тој жанр. Жената која го освои урнебесниот „Мистер Бин“ се вика Луис Форд.Тие својата врска ја започнаа во 2015 година по неговиот развод со поранешната сопруга Санетри Састри, со која беше 23 години во брак и со која има две деца.
Првпат се запознаа во 2012 година, кога се појавија на „Quartermaine`s Terms“. Набрзо потоа се појавиле симпатии меѓу нив, па новинарите не престанале да ги „ловат“ нивните средби.

Крајот на минатата година парот објави дека го очекува своето прво заедничко дете.

 Тие својата врска ја започнаа во 2015 година по неговиот развод со поранешната сопруга Санетри Састри, со која беше 23 години во брак и со која има

loading...