Ова е договорот што го потпишаа лидерите на партиите

Loading...

Четворицата лидери на партии, потписници на „Договорот од Пржино“, денеска потпишаа уште еден „анекс“ на договорот – согласност за одржување на избори на 11-ти декември 2016 година.Според нашите информации, до крајот на неделата ќе се гласа преодна влада, која што ќе раководи се до изборот на новата влада на овие предвремени парламентарни избори. Министер за внатрешни работи во преодната влада повторно ќе биде Оливер Спасовски од СДСМ.
Според нашите информации, до крајот на неделата ќе се гласа преодна влада, која што ќе раководи се до изборот на новата влада на овие предвремени п

loading...