Ова е двојничката на Андриана Лима!

Сексипилниот ангел на Victoria’s secret доби конкуренција откако во истата компанија пристигна атрактивната Португалка Сара Пинто Сампајо, која неверојатно личи на неа.Многумина мислеа и дека се сестри, а Сара е 10 години помлада од Адриана.
Многумина мислеа и дека се сестри, а Сара е 10 години помлада од Адриана.

Пронајдете не на следниве мрежи: