Ова е грешката со која на мажите им ја уништувате желбата за секс!

Дали и вие ја правите оваа грешка?Несигурноста на жените ја убива желбата на секс кај мажите. Дали и вие спаѓате во групата на несигурни жени?
Доколку често на партнерот му ги поставувате прашањата: „Дали сум згодна во ова“, „Дали сум ти секси“, „Погледни го овој вишок, кога ќе облечам тесен фустан“ индиректно кај вашиот партнер ја убивате сексуалната желба.

 
– Вашите партнери се уверени дека сте сексуална заводничка се додека не ги уверите во спротивното. Нормално е понекогаш да се почувствувате несигурно, но не е нормално константно да се критикувате себе си и со тоа да го оптоварувате својот партнер. Со толку големо инсистирање пред вашиот партнер на вашите незабележливи мани, ќе ги направите уште поголеми и повидливи, тврдат истражувачите.
– Вашата самодоверба е најважна. Ако сакате да изградите добар однос со партнерот морате да се изборите со сопствената несигурност. Мажите најчесто ве прифаќаат таква каква што сте, тоа многу жени често го забораваат, советуваат експертите.Несигурноста на жените ја убива желбата на секс кај мажите. Дали и вие спаѓате во групата на несигурни жени?
Доколку често на партнерот му

Пронајдете не на следниве мрежи: