ОВА Е ИДЕАЛНАТА БРОЈКА: Еве колку време е потребно за идеален секс!

Урбаните митови за надареноста на овие и на оние народи и раси има многу. Ова е уште една слична тема, особено кога ќе се земе во обзир тоа што во денешно време, околу 150 милиони мажи патат од проблемите со ерекцијата а тенденцијата на раст покажува дека за десетина години бројот на мажи со овој проблем може двојно да се зголеми.Времетраењето на ерекцијата е главниот предуслов за времетраењето на половиот однос, кој единствено во случај на долготрајна и цврста ерекција би бил задоволувачки за двата партнери.
Сексуалните терапевти во САД и Канада поминаа четири години во истражување и на крајд добија резултати при што за идеален сексуален однос се потребни од 7 до 13 минути, не вклучувајќи ја предиграта.Времетраењето на ерекцијата е главниот предуслов за времетраењето на половиот однос, кој единствено во случај на долготрајна и цврста ерекција би б

Пронајдете не на следниве мрежи: