Ова е излезноста во сите општини до 10 часот

Loading...

Излезноста во Македонија на денешните локални избори до 10 часот е е 8,98 отсто.До 10 часот на минатите локални избори во 2013-та година гласаа 12,49%.

До 10 часот на минатите локални избори во 2013-та година гласаа 12,49%.

loading...