Ова е монструмот кој ги искасапи сопругата и 4-месечното бебе!

Арпад Сабо (29) од Липар кај Кула, ѕверски ја уби сопругата Славица Сабо и нивната четиримесечна ќерка Николија во семејната куќа која ја изнајмувале во Ветерник.Монструозното убиство во близина на Нови Сад се случило пред два дена, а Арпад е уапсен во понеделникот во Бачка Паланка.
Убиството го пријавил сопственикот на куќата во која живеело семејството.
Сабо работел во автомехничарската работилница во Каќа. Несреќната сопруга ја родила ќерката Николија во април годинава.
Монструозното убиство во близина на Нови Сад се случило пред два дена, а Арпад е уапсен во понеделникот во Бачка Паланка.
Убиството го приј

Пронајдете не на следниве мрежи: