Ова е најскапата елка на естрадата-Еве која пејачка ја има

Српската пејачка Маја Беровиќ ја има најскапата елка на естрадата. За разлика од многумина кои се пофалија со сијалички, новогодишни украси и лампиони со кои блесна новогодишната магија, Маја елката ја накити со кристали.За разлика од многумина кои се пофалија со сијалички, новогодишни украси и лампиони со кои блесна новогодишната магија, Маја елката ја накити со кр

Пронајдете не на следниве мрежи: