Ова е најскапото куче на светот!

Loading...

Велат дека парите неможат да ја купат љубовта- но 1.5 милиони долари можат да ви го донесат најскапиот пријател на човекот.Единаесет месечното куче по име Big Splash (“Hong Dong” на кинески) било продадено во Кинескиот град Qingdaoза 1.5 милиони долари!
Единаесет месечното куче по име Big Splash (“Hong Dong” на кинески) било продадено во Кинескиот град Qingdaoза 1.5 милиони долари!

loading...
Loading...