Ова е најтешката работа во светот, а милијарди веќе го работат тоа!

Loading...

“365 дена во годината? Не .. тоа е нечовечки”Дваесет и четири кандидати кои се пријавија за најтешката работа во светот не можеа да им поверуваат на нивните уши: 24/7 работа, нема одмор, без паузи, без одмор – и не се плаќа апсолутно ништо.
“365 дена во годината? Не .. тоа е нечовечки”, изјави еден кандидат.
Видеото има изненадувачки крај, погледнете на следната страница и сами:

 
Дваесет и четири кандидати кои се пријавија за најтешката работа во светот не можеа да им поверуваат на нивните уши: 24/7 работа, нема одмор, без п

loading...
Loading...