Ова е најзгодниот стоматолог на светот!

Loading...

Овој маж е доказ дека паметот и убавината одат заедно!Бразилецот Каду Џакомини ја стекнал својата слава по пат на Инстаграм, а за него велат дека е најсекси стоматолог на светот. 
Откако ги завршил студиите на Универзитетот Мајмонидес во Аргенитина, Каду се преселил во Лос Анџелес. Токму во тоа место ја добил својата прва работа како стоматолог.

 
Напоредно со стоматологијата, овој убавец започнал да се занимава и со манакенство. Освен прекрасната насмевка и убавото лице, во тоа му помогнале и добро извајаните мускули. За своето здравје се грижи со редовно тренирање во теретана, а неговото мускулесто тело го промовира на Инстаграм.

Во негови следбеници на Инстаграм најбројна е женската пополуација која под неговите фотографии оставаат пофалби упатени кон него. Многумина се сложуваат дека е најсекси стоматолог кој некогаш го виделе и дека со задоволство би закажале една контрола кај него.
 Бразилецот Каду Џакомини ја стекнал својата слава по пат на Инстаграм, а за него велат дека е најсекси стоматолог на светот. 

loading...