Ова е навистина смртоносно: Бразилец „ги напумпал“ своите бицепси со помош на смртоносен коктел!

Loading...

Бодибилдерот Арлиндо де Суза (43) го ризикувал животот за да „ги напумпа“ своите мускули. Со помош на потенцијалниот смртоносен коктел од улје и алкохол, тој добил бицепси со обем од 74 сантиметри, кој воедно се и најголеми во Бразил.Течноста му дава отечен изглед кој Арлиндо го смета за привлечен и мажествен, иако е свесен дека е во голема опасност од сериозна инфекција.
„Мојот пријател Паулињо почина токму од ова. Двајцата го конзумиравме тоа улје, но тој ја премина границата. Не советувам никого да го прави ова“ – кажува Бразилецот.

Обожавателот на Швајценегер кој го носи надимакот Планина порано емал стероиди, хормони и витамини за коњи.
 „Улјето ми го понуди познаник од теретана. Почнав да го земам и бицепсот во истиот момент ми се зголеми. Морам да пазам каде ја забодувам иглата бидејќи на некои поединци им ги ампутирале рацете од ова чудо – објаснува Арлиндо кој е неоженет и живее со својата мајка.Течноста му дава отечен изглед кој Арлиндо го смета за привлечен и мажествен, иако е свесен дека е во голема опасност од сериозна инфекција.

loading...
Loading...