Ова е причината поради која се разведе Моника Белучи

Loading...

Aктерот Винсент Касел отворено зборуваше за разводот со неговата долгогодишна сопруга Моника Белучи, според многумина најубавата жена на светот.Касел одлучи да прозбори за разводот со фаталната Моника Белучи за француското издание на Marie Claire.
„Возрасниот маж добро знае дека жените вистински ги сакаат само своите деца. Ова го кажувам без љубомора. Недостатокот на љубов е проблем за три четвртини од возрасните. Ретки се урамнотежените личности, а јас немам впечаток дека сум една од нив“, вели 47 годишниот актер, кој се разведе од Моника минатата година по 14 години брак. Парот има две ќерки – десетгодишната Дева и четиригодишната Леона.

„Порано ми се мешаше се. Штом ќе стекнев пријателка, јас морав да спијам со неа. Подоцна се оженив и мојата единствена пријателка ми беше мојата жена, што впрочем е и денес“, додаде Касел.Касел одлучи да прозбори за разводот со фаталната Моника Белучи за француското издание на Marie Claire.
„Возрасниот маж добро знае де

loading...
Loading...