Ова е првата работа која треба да ја сторите после секс, а не е и цигара ни тоалет

Loading...

Секој води љубов на свој начин, но  неколку работи ги практикуваат повеќето  парови после секс. И  никој  не се ни прашува дали  е тоа најдобро  што можат.Иако  зависниците oд никотин ќе речат дека вистинската работа која треба да ја сторите после секс е да запалите цигара, тоа за жал не е вистинскиот одговор. А и  одењето  во  тоалет во овој случај не припаѓа во списокот на точни решенија.
После секс треба да сторите една друга работа а се работи за вода. И  кога ќе кажеме вода мислиме само на неа, а не на друга течност како сок пиво или слично.

За време на секс  од телото  се ослободува течност, а истата потоа треба да се надокнади. Тоа посебно важи  ако после секс чувствувате грчеви во мускулите, главоболка или  замор- тоа се јасно знаци на дехидрација.
Експертите истакнуваат дека луѓето  често занемавруваат  дека за време на односи се губат  течности како и  за време на вежбање. Сепак, после трчање или фитнес секој човек посегнува по вода,  но по секс не.
Сега знаете што треба да сторите.Иако  зависниците oд никотин ќе речат дека вистинската работа која треба да ја сторите после секс е да запалите цигара, тоа за жал не е вистин

loading...