Ова е семафор со НАЈЧУДНИТЕ СИМБОЛИ на него!

Loading...

Улогата на семафорот е да го регулира сообраќајот, но во Ријека во Хрватска може и слатко да се насмеете поради симболите што ќе ги видите на еден

loading...
Loading...