ОВА е терористот кој го изврши масакрот во Ница!

Француски државјанин со потекло од Тунис, Мохамед Лахоуаиеј Боухлел (31) е терористот кој со камион влета во толпа луѓе во Ница и уби 84 лица, меѓу кои 10-на деца и повреди 100-на .Властите изјавуваат дека тој им бил познат, но по мали дела.
Поддржувачите на Исламска држава го славеа нападот,а поврзаноста со ИД и нападот е речиси 100% потврдена, со оглед на тоа што терористичката организација објави дека нападот е одмазда за убиството на министерот за војна на ИД.Властите изјавуваат дека тој им бил познат, но по мали дела.
Поддржувачите на Исламска држава

Пронајдете не на следниве мрежи: