ОВА Е ВИСТИНАТА ЗА ЧАК НОРИС: Ја малтретирал сопругата на Мајк Тајсон и го дочекал хаос!

Loading...

Чак Норис е една од најголемите ѕвезди на сите времиња и глумел во бројни филмови каде ги победувал негативците, а за него со години се зборуваат приказни и легенди.Чак ја барал сопругата на Тајсон да глуми во филм. Цело време ја барал по телефон, и таа конечно се согласила да излезе со него, а тој бил непристоен и агресивен.
Тогашниот телохранител на Мајк, ја објаснил средбата:
„Норис влезе цел насмеан и кажа: Еј шампионе.. Мајк не се ни помрдна, само му се насмеа на Чак и му пружи рака. Кога го фати за рака, го повлече многу брзо, го удри со глава и Чак падна како вреќа.
Само пробај да се моткаш околу мојата сопруга, ќе ти го уништам целиот свет“ – му викал Мајк и мирно си заминал за да се подготвува за натпревар.
„Норис морав да го однесам скриен и да ги потплатам луѓето кои го видоа да не зборуваат ништо“ – додава тој.Чак ја барал сопругата на Тајсон да глуми во филм. Цело време ја барал по телефон, и таа конечно се согласила да излезе со него, а тој бил непристо

loading...