Ова е вистината за лицето на Анџелина Џоли!

Loading...

Веројатно многумина од вас се восхитуваат на убавината на нејзината кожа на црвениот тепих. Но за тоа да го постигне таа оди на специјален ласер!Дознавме дека Анџелина Џоли на нејзиното лице имаше бројни козметички третмани.
Во желба да изгледа како порцеланска кукла, таа имаше голем број на ласерски третмани кои кожата и ја направија толку мазна и беспрекорна без никакви видливи нерегуларности.
Овој третман „ActiveFX“ се користи за да ги отстраните брчките и сите штети предизвикани под влијание на сончевата светлина.

Со оглед на тоа дека ласерските третмани не се сметаат за дел од пластичната хирургија, бидејќи тие не се ни приближно толку инвазивни, методите кои Анџелина ги употребува се прифатливи за повеќето жени.
Можеби не се прифатливи само од финансиска гледна точка, бидејќи овие третмани може да чинат стотици или дури илјадници евра, а треба да се земе предвид дека неколку третмани ќе ја обезбедат убавината на вашето лице за цел живот. Дознавме дека Анџелина Џоли на нејзиното лице имаше бројни козметички третмани.
Во желба да изгледа како порцеланска кукла, таа имаше голем

loading...
Loading...