Ова е вистинското име на Мила Кунис

Убавата холивудска актерка Мила Кунис од Украина со своите родители се преселила во 1991. година во САД, каде се стекна со светска слава.Таа откри кое и е вистинското име.
Имено, актерката се вика Милена Марковна Кунис, а во светот на шоу бизнисот решила да се вика Мила.Таа откри кое и е вистинското име.
Имено, актерката се вика Милена Марковна Кунис, а во светот на шоу бизнисот решила да се вика Мила.

Пронајдете не на следниве мрежи: