Ова го можат само Македонци: Погледнете каде ги перат автомобилите!

Најдобар опис за ова ситуациија е МАКЕДОНСКА РАБОТА! Како можат ова да го прават?Реката Треска ја користат за да ги мијат своите автомобили?
Па зарем до толку нема друго место?
 Реката Треска ја користат за да ги мијат своите автомобили?
Па зарем до толку нема друго место?
 

Пронајдете не на следниве мрежи: