Ова го може само Џаро: Фудбалски натпревар со резултат 134:0!

Loading...

Џаро во својата богата кариера издвојува два наместени натпревари кои вечно ќе ги памети!Тој наместил фудбалски натпревар 134:0 како и ракометен натпревар кој бил завршен 0-0.
„Наместив фудбалски натпревар 134:0. Го направив тоа затоа што претседателот на клубот Лескоец беше мој пријател, инаку професор на Туристичкиот факултет. Тој таму ги пушташе моите пријатели да поминат на испит кога ќе го побарав тоа од него, па затоа му ја вратив услугата„- изјави Џаровски.

„Тогаш не зедов ни денар. Играчите од двата тима потоа беа доживотно суспендирани, но јас не требаше да мислам за тоа.“
Што се однесува на натпреварот 0-0 во ракомет, беше натпревар од Втората југословенска лига, помеѓу Металец од Ваљево и Индустријалец од Скопје. Заработив мнгоу пари со таа работа. Инаку кога и да наместев натпревар, освен тој 134-0, гледав да нема многу голови. Ми беше страм поради луѓето кои дошле да го гледаат натпреварот- вели Џаровски.Тој наместил фудбалски натпревар 134:0 како и ракометен натпревар кој бил завршен 0-0.
„Наместив фудбалски натпревар 134:0. Го направ

loading...
Loading...