ОВА ГО НЕМАТЕ ВИДЕНО: Веб сајт за починати!

Една црногорска страница нуди некролози, известувања за умрени, но, исто така им дава можност на луѓето да испратат телеграма со сочувство, цвеќе и венци.Сајтот наречен www.umrli.me, нуди и онлајн вести за умрените.
На оваа страница постојат неколку категории – некролози, известувања за умрени, последен поздрав и помени.
Сѐ што треба некој направи е да го впише името и презимето на починатиот за да пребара на страницате и ќе се појави бараната посмртница.
Звучи морбидно, нели?Сајтот наречен www.umrli.me, нуди и онлајн вести за умрените.
На оваа страница постојат

Пронајдете не на следниве мрежи: