„Ова не е крај“ – книгата за Тоше Проески денес е промовирана

Loading...

Во хотелот „Александар Палас“ во Скопје ќе биде промовирана книгата „Ова не е крај“ од новинарката Соња Алексовска, во која

loading...
Loading...