Ова не е можно: Кога ќе видите како овие луѓе крадат телефон, НИКОГАШ повеќе нема да зборувате на јавно место!

Ова е толку испраксирано, што човекот на кого му е украден мобилниот телефон нема поим што му се случило.Некој да не го снимеше ова, многумина не би верувале дека постои вакво нешто…
Ова се вистински професионалнци на својот „занает“ кои толку ја збунуваат жртвата, што тој / таа на крај ќе помисли дека телефонот е загубен, а не дека е украден.
Чувајте се на јавните места, сѐ може да се случи.
Ovo je toliko uigrano, da čovek kome je ukraden… by virealityНекој да не го снимеше ова, многумина не би верувале дека постои вакво нешто…
Ова се вистински професионалнци на својот „занает&ldq

Пронајдете не на следниве мрежи: