ОВА НЕМА ДА ВИ СЕ ДОПАДНЕ: Еве што се случува со убиецот на Тијана!

Завршено е вештачењето на облеката и предметите, но не и на возилото со кое месарот од Сурчин управува ноќта кога се сомнева дека ја киднапирал, претепал и убил Тијана Јуриќ!Судењето на Драган Јуриќ осомничен за убиството на 15 годишната Тијана Јуриќ ќе започне во јануари следната година.
Според неофицијалните наоди од истрагата завршено е вештачењето на облеката и предметите но не и на возилото со кое месарот управувал ноќта.
До подигање на обвинението и почетокот на судењето, Ѓуриќ ќе остане во Окружниот затвор во Суботица.
Ѓуриќ и понатаму е изолиран од останатите затвореници, се наоѓа под посебен режим на обезбедување.
Додека се чека подигањето на обвинението, семејството Јуриќ и понатаму бара да се донесе „Законот за Тијана“ споед кој веднаш по пријавата ќе се тргне во потрага по исчезнатите личности. Судењето на Драган Јуриќ осомничен за убиството на 15 годишната Тијана Јуриќ ќе започне во јануари следната година.
Според неофицијалните н

Пронајдете не на следниве мрежи: