Ова се 10 работи кои ги разбираат само дамите со мали гради

Loading...

Колку и да се трудат „надарените“ жени никогаш нема да ги разберат проблемите на девојките со мали гради . Ова е листа од 10 работи кои само оние „помалку надарените“ можат да ги разберат.Па, само жените со мали гради можат да го разберат ова:
1. Колку и да се трудиш никогаш нема да го „исполниш“ својот градник на вистински начин.
2. Недостаток од било какво деколте.
3. Кога некој друг ти ја пере долната облека, па твојот градник го става во фиоката за долна облека на твојата помала сестра.
4.Чувството дека навистина можеш да носиш детски градници. „Секси“

5. Сознанието дека кога ќе легнеш градите целосно ти ги снемува.
6. Дека спортските градници предизвикуваат чувство дека имаш развиен граден кош.
7. Дека момчето те сака онаква каква што си, но не би му пречело ако преку ноќ ти се зголемат градите.
8. Дека определени сексуални „потфати“ се однапред исклучени.
9. Топовите без потпунки исто така отпаѓаат, нема со што да ги држиш градите.
10. Сфаќаш дека останатиот дел од телото ви станува се поголем, додека градите стагнираат!
 Па, само жените со мали гради можат да го разберат ова:
1. Колку и да се трудиш н

loading...
Loading...