Ова се Македонците кои настапија на „Икс фактор“

Loading...

Мартинијан, Ангела и Мања „загрмеа“ на Х Фактор.
Имено, тие оставија одличен впечаток кај членовите на жирито и ја дигнаа

loading...
Loading...