Ова се НАЈЧЕСТИТЕ машки лаги со кои пробуваат да дојдат до СЕКС!

Loading...

Мажите се обидуваат на сите начини да дојдат до секс, а стануваат посебно креативни кога жената и не е баш во тоа расположение. Тие се користат со мали лаги кои во 99 проценти од случаите вродуваат успех.Еве кои се најчестите мали измами со помош на кои мажите добиваат акција во кревет:
Сакам само да се гушкамеЛага која секој маж ја изговара барем еднаш неделно, кога се обидува да објасни дека “не сака” секс. Многу од жените паѓаат на оваа финта, а сексот, потоа, бргу следи.
 
Не сака секс на првиот состанокСекако дека сака, а оваа изјава е совршен начин да го добие. Мажите кои тврдат дека не се заинтересирани за секс, во очите на жените стануваат сериозни кандидати за врска, па логично е дека со нив побргу ќе се опуштат. Овој трик е успешен во 50 проценти од случаите.
Само малкуРеченицата “само малку” во машката глава не се брои како секс. А жените обично попуштаат кога ќе ја слушнат оваа молба од нивниот партнер, а сексот потоа е загарантиран.

Ги сакам жените кoи не се плашат од својата сексуалностМногу момчиња ги убедуваат своите девојки дека доколку бргу спијат заедно тоа е доказ за нивната слобода и опуштеност со нивната сексуалност, а не факт за тоа дека тие се лесни девојки. Момчињата на овој начин им кажуваат на девојките дека е глупо да се чека.
Не мораш да ми “возвратиш”Ова е многу лукав потег, бидејќи жените во 90 проценти од случаите едноставно ќе добијат огромна потреба да ги возвратат нежностите, колку и да не биле расположени претходно за истите.Еве кои се најчестите мали измами со помош на кои мажите добиваат акција во кревет:
Сакам само да се гушкамеЛа

loading...
Loading...