Ова се типови на мажи кои секогаш ќе ве изневеруваат!

Loading...

Кои се показателите дека покрај себе имате маж кој нема долго да го задржите?Однос со мајката
Мажите „мамини синови“ се многу напорни. Но и оние кои имаат ладен однос со својата мајка е тешко долго да останат во врска со една жена. Ако не ја почитува својата мајка и со неа има ладен однос веројатно таков ќе биде и со вас.
Таинствен е
Можеби токму таа тајност и мистичност ве привлекла кај него на почетокот, но ако е постојано таков имате причина да бидете загрижени.
Шармер
Вас ве освоил но веројатно освојува и други. Тој е шармер со педигре. Може ли да се задржи на освојување на само една жена?
Мора да знае каде сте вие, а крие каде е тој
Мажите кои сакаат да ве контролираат и да проверуваат каде сте вообичаено само проверуваат дали им е чист теренот за да изневеруваат. Однос со мајката
Мажите „мамини синови“ се многу напорни. Но и оние кои имаат ладен однос со својата мајка е т

loading...