Ова се10-те мобилни апликации без кои не може еден современ човек

Loading...

Технологијата се повеќе и повеќе се развива. Последните неколку години доминираат паметните телефони. Тие станаа дел од животот на секој човек. Луѓето не можат да функционираат без мобилните апликациите кои секојдневно им го олеснуваат животот. Доколку порано не можеше да се дојдете до некоја информација денес од било кое место во било кое време можете да дојдете до посакуваната информација. Благодарение на интернетот и мобилните апликации можете бесплатно да добивате информации да контактирате со пријателите и уште многу други работи. Ние направивме листа на најпопуларните и најкорисните апликции кои мора да ги има секој современ човек.
1. Facebook   2. Instagram   3. Viber      4. WhatsApp Messenger    5. Shazam
6. YouTube    7. Twitter        8. Skype     9. Angry Birds 
10. Puls24.mk
И секако нашата мобилна апликација, која има најмногу корисници во Македонија од сите мобилни апликации за добивање на информации. Повеќе од 8000 корисници секојдневно добиваат информации од нашата мобилна апликција. Бидете и вие дел од овие луѓе и почуствувајте го пулсот на информациите на својот мобилен телефон.  Технологијата се повеќе и повеќе се развива. Последните неколку години доминираат паметните телефони. Тие станаа дел о

loading...