Ова сите го чекаа! Марија Шерифовиќ откри дали преминува во „Пинкови ѕвезди“

Loading...

Марија Шерифовиќ конечно  се огласи по повод  пишувањата  дека ги  напушта “Ѕвездите на Гранд“.Откако  Шабан Шаулиќ одеднаш одлучил да ги  напушти „Ѕвездите на Гранд“ и  поминал во „Пинкови ѕвезди“, се појави и  информација дека и  Марија Шерифовиќ наводно планира да премине на „Пинк“ и  сега се огласи  пејачката која ги  демантираше овие приказни.
Како  што  се зборува, Жељко Митровиќ, сопственик на „Пинк“ разговарал со Марија и  ѝ понудил услови  за да ја промени  телевизијата, но, пејачката  ја одбила оваа понуда.Откако  Шабан Шаулиќ одеднаш одлучил да ги  напушти „Ѕвездите на Гранд“ и  поминал во „Пинкови ѕвезди“, се п

loading...