Ова за Шумахер се криело уште од првиот ден: Дури сега излезе на виделина?

Loading...

Ова за Шумахер се криело уште од првиот ден: Дури сега излезе на виделина?Наводно, за здравствената состојба на Шумахер виновни се лекарите од службата за спасување кои први стигнале на местото на несреќата, тврдат германските медиуми.
Последиците би можеле да бидат помали доколку лекарите подобро ја проценеле ситуацијата. 
Тој  бил пренесен во болница во Гренобл дури откако состојбата драстично се влошила.

 
После несреќата Шумахер бил свесен, зборувал и мрдал со рацете и нозете, што им било показател на лекарите кои први стигнале на местото на настанот дека повредата не е сериозна. Меѓутоа не било баш така. 
„Доколку спасителите дошле покасно ќе препознаеле дека се работи за сериозна повреда опасна по живот“ пишуваат медиумите. 
Сабина Кем( менанџерот) не сакала да ги коментира овие информации. Додавајќи дека најважно е Шумахер да заздрави и да се разбуди од кома.Наводно, за здравствената состојба на Шумахер виновни се лекарите од службата за спасување кои први стигнале на местото на несреќата, тврдат герман

loading...
Loading...