Оваа билка привлекува љубов и пари, а штити од зло

Се носи во џеб или паричник за привлекување на богатство, а се додава во гелот за туширање за привлекување на љубовна врска и прочистување на телото од негативна енергија.Август е месец на женската плодност и слободно може да се каже дека е вистински период за идните мајки како заштитник на новороденчињата.

Билка која се препорачува овој месец е босилекот. 
Освен во џеб и паричник се става и на подот како заштита о несакани духови и сили.Август е месец на женската плодност и слободно може да се каже дека е вистински период за идните мајки како заштитник на новороденчињата.

Пронајдете не на следниве мрежи: