Oваа девојка Дарко Лазиќ лудо ја сакал пред Ана

Веќе е извесно дека разводот на бракот на пејачот Дарко Лазиќ и Ана Севиќ е реалност. Парот неколку години беше во брак и од него ја имаат ќерката Лорена.Пред Ана, која го залудела Дарко, тој до уши бил вљубен во непозната црнка.

Тој бил многу заљубен во неа, за што сведочат фотографиите кои и денеска стојат на неговиот Фејсбук профил.
Јавно зборувал за љубовта со неа, но врската со извесна Драгана опстојала само една година.
 Пред Ана, која го залудела Дарко, тој до уши бил вљубен во непозната црнка.

Пронајдете не на следниве мрежи: