Оваа девојка е Мис на Македонија!

19-годишната Надица Димовска од Скопје е новата “Мис глоуб” убавица за оваа година. Прва придружничка е Ивана Ѓеорѓиевска од Скопје, додека, пак, втора е 16-годишната Ангела Ставревска од Охрид.Победничката ќе ја претставува нашата земја на изборот “Мис глоуб”, што ќе се одржи во ноември во Албанија, а придружничките ќе добијат можност да бидат наши претставнички на други избори, чии лиценци ги поседува модното студио “Црнокрак”.Победничката ќе ја претставува нашата земја на изборот “Мис глоуб”, што ќе се одржи во ноември во Албанија, а придружничките ќе добијат можност да

Пронајдете не на следниве мрежи: