Оваа девојка е најопасна личност на интернет: Подгответе се за најлошото ако го впишете нејзиното име на Google!

Loading...

Компанијата Intel Security секоја година прави листа на најопасните познати личности на интернет. Комичарката Ејми Шумер е најопасната личност на интернет, пишува АП.Ова го тврди компанијата Intel Security која во средата објави листа на најопасните славни личности на интернет.
Ако ја пребарувате Ејми, постои веројатност од 16 отсто дека ќе се најдете на веб страница која може да го зарази вашиот компјутер со вирус или малвер.
По Шумер, најопасни ѕвезди се Џастин Бибер, телевизискиот водител Карсон Дели, Вил Смит, Ријана и Мајли Сајрус.Ова го тврди компанијата Intel Security која во средата објави листа на најопасните славни личности на интернет.
Ако ја пребарувате Ејми, п

loading...