Оваа девојка е страв и трепет за државниот врв на Србија. Дознајте ја причината за тоа!

Државниот врв во Србија се тресе од Душица Јевѓеновиќ (23), која советничка во владата, откако Томислав Николиќ ѝ дал дипломатки пасош, пишува „Курир.рс“.Откако преку својата соработничка Слаѓана Пантиќ, открила за „Курир“ дека споменатата патна исправа ѝ ја набавил шефот на државата и дека никој не ѝ може ништо бидејќи ја штити таткото на нејзиното дете, политичарите на високи функции се вознемириле, свесни дека Јевѓеновиќ нема да молчи и дека држи многумина во раката.
Таа не сакала да именува со кој моќник од светот на политиката има дете, но не пропуштила да нагласи дека што ѝ да направи, грбот ќе ѝ го чува човекот на кого му родила дете. Весникот пишува дека Јевѓеновиќ еднаш нападнала службено лице за време на вршење на должноста.
Кога на тоа ќе се додаде дека дипломатскиот пасош, кој ѝ дава имунитет во странство ѝ го обезбедил Иван Мркиќ на ургенција на шефот на државата, нема сомнение дека нејзината исповед кренала многу функционери на нозе.
Откако преку својата соработничка Слаѓана Пантиќ, открила за „Курир“ дека споменатата патна исправа ѝ ја набавил шефот на државата

Пронајдете не на следниве мрежи: