Оваа девојка секој ден пие сперма, и сега…

Дваесетишестгодишната Алиша Френклин станала член на „Менса„ откако освоила 154 поени на тестот.Долго време барала алтернатива , за тоа како да зголеми нивото на интелигенција, па изгледа дека пред три недели тоа и успеало.
Нејзината интелигенција ( IQ ) се зголемила за 65 за само 13 месеци и тоа само поради едно нешто. Таа вели дека секојдневно пиела свежа семена течност. Тестот покажал дека нејзината интелигенција значајно се зголемила.
Нејзините резултати од тестот со 220 поени ги надминало Стивен Хокингс, Ајнштајн  и Да Винчи.
Семената течност содржи повеќе од 200 протеини и неколку корисни витамини и минерали, вклучувајќи и витамин Ц, калциум, хлор, лимонска киселина, фруктоза,млечни киселини,магнезиум, азот, фосфор, калиум, натриум, витамин б12 и цинк.
Исто така содржи кортизол, пролактин, мелатонин, и серотонин.
Овој состав ве прави отпорни на стрес и ви го подобрува расположението.Долго време барала алтернатива , за тоа како да зголеми нивото на интелигенција, па изгледа дека пред три недели тоа и успеало.
Нејзината и

Пронајдете не на следниве мрежи: