Оваа фотографија Фејсбук ја отстранил, но ќе се наежите кога ќе чуете што стои зад неа

Loading...

Хедер Витен во 2014 година забележала фотографија на која нејзиниот сопруг  Томас  го  теши  својот болен син кој поради салмонела имал висока температура. Оваа фотографија била дури и  отстранета, поради што  Фејсуб  се нашол на мета на бројни критики.„Томас мина часови под туш со него, обидувајќи  се да му  ја спушти  температурата. Ова е многу важен момент за нас како  родители. Додека ги гледав ме преплавија емоции. Таа сцена ме разнежни. Тоа е мојот човек, мојот сопруг, мојот син. Беше толку трпелив и грижлив додека го држеше нашиот син во прегратка. Неговото шепотење до  Фокс дека се ќе биде во ред и дека неговиот татко ќе се погрижи за него, предизвикуваат бура емоции кај мене“, изјавила Хедер.

Таа истакнала дека е изненадена дека некои  луѓе не ја сфатиле поентата на фотографијата и  дека во  сето тоа виделе голотија. Додека ги набљудувала , додека го гледала тој момент каде Томас му  бил неверојатно потребен на Фокс, сфатила дека треба да ги фотографира. Таа фотографија полна со нежности  ја објавила на својот Фексбук профил и  за момент била  шерувана повеќе од 30.000 луѓе, а повеќе од 120.000 ја лајкувале.
 „Томас мина часови под туш со него, обидувајќи  се да му  ја спушти  температурата. Ова е многу важен момент за нас како 

loading...
Loading...