Оваа Македонка ги освојува модните писти!

Станува збор за Ангела Василевска која има само 17 години, а уште од сега се знае дека ја чека блескава иднина. Младата Ангела е родена во Скопје на 3 јули 1997 година. 
Уште од многу мала започнала да се занимава со манекенство, па така само на 5 години  присуствувала на кастинг за престижниот бренд Окаиди.
Додека неколку години подоцна станува дел од модното студио „Црнокрак“. 
Денес таа е прекрасна девојка која ќе ве магепса!
Фото: ФејсбукМладата Ангела е родена во Скопје на 3 јули 1997 година. 
Уште од многу мала започнала да се занимава со манекенство, па така само на

Пронајдете не на следниве мрежи: